כאבים ברגל לילד בן 3 וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/12/2005 | 21:02 | מאת: לימור

בני בן 3 וחצי עבר לפני כשנה פגיעה מרכב הנוסע בכביש צדדי והתגלגל כתוצאה ממכה באגן ימין אך לא קרה לו כלום ולקחנו אותו מיד לביה"ח ובדקו אותו ידנית והשאירו אותנו למעקב ושיחררו אותנו , הוא יצא ללא כל סריטה היום כעבור בערך שנה הוא מידי פעם מתלונן כי הרגל או הברך נרדמת לו לפעמים ברגל ימין ןלפעמים בשני הרגליים ואני לא יודעת אם לשייך זאת לתאונה ואם כן מה זה יכול להיות הוא טוען שהרגל נרדמת לו אך איני יודעת אם הוא בכלל יודע מה זה אומר או ששמע אותנו אומרים זאת היום בערב הוא ממש בכה וטען שכואב לו ואז נרדם ( יש לציין שהוא היה מאוד עייף) מה עלי לעשות? אני יודעת שבגיל כזה לא ממהרים לקחת לצילומים אודה לכם על תשובה מפורטת ואם הגיוני שאחרי כשנה זה עלול להיות תוצאה של התאונה ואולי פגיעה בעצם כלשהי ברגל תודה רבה

10/12/2005 | 19:26 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אינני סבור שיש קשר לתאונה אבל אין בכך חשיבות חשוב לדעת אם יש בעיה או לא ולשם כך המציאו את האורתופדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים