צליעה בעקבות מכה ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/12/2005 | 10:22 | מאת: הדר

ביתי בת שנה ועשרה חודשים קיבלה מכה ברגלה לפני שבוע (היא ישבה בעגלה והרגל שהצבצה החוצה נתקעה בקיר) טראומטולוג זיהה שהכאב בשוק התחתונה קצת מעל הקרסול (לדעתע בדיוק מעל קו הנעליים). עשינו צילום רנטגן ולא נמצא דבר, אך הזמן עבר והיא עדיין צולעת מעט. יתכן שיש שיפור אך הוא מאד איטי. היא כנראה גם מרגישה כאב כי היא הרבה פחות פעילה מבדרך כלל. כיצד יש להמשיך את הטיפול אם בכלל? אם זו רק מכה, מתי הצליעה צפויה לעבור?

10/12/2005 | 17:27 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

שבוע אינו זמן רב וילדתך צולעת אך מעט- לדבריך- כך שכל שעליך לעשות הוא להתאזר בעוד סבלנות למשך שבעיים נוספים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים