חשד לשבר בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/12/2005 | 19:59 | מאת: מירב

בני, בן 2.5, נפל מכסא ובצילום הרנטגן עלה שיש חשד לשבר בעצם הבריח. הוא מזיז את הידיים ואין הגבלה של טווח תנועה. הוא משתולל ועושה כל דבר כמו קודם. עם זאת מתלונן לפעמים שכואב לו במקום, מעדיף להחזיק את היד צמודה לגוף. האם יש צורך לפנות לאורטופד?, האם יש הגבלות מסויימות או חשש שהעצם לא תתאחה בצורה הנכונה? תודה.

02/12/2005 | 16:30 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

עצם העובדה שילדך מסוגל להניע את זרועותיו בחופשיות די בה בכדי להניח את דעתך כי לא יאונה לו כל רע .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים