אקזוזטוזות - גנטיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/09/2005 | 13:16 | מאת: אמא

ד"ר נכבד, שלום וברכה! היות ואנו עכשו ב"ראש השנה ללימודים", הבית קצת מתרוקן מהילדים, ומקוים שהחום פחות יעיק, אני פונה אליך שוב, לאחר המידע היעיל שנתת לי בתאריכים 14/7 - 27/7. שאלותי הן: האם כדאי לערוך בדיקות גנטיות ל - NULTIPLE EXOSTOSIS, כדי לדעת על איזה גן מדובר (11, 8, 19)? אם כן - היכן? (בארץ או בחו"ל) האם יש יישום לידע הנ"ל, או שהוא תיאורטי בלבד? לתזכורת, מדובר בנער בגיל 17 היחיד במשפחתנו עם .M.E. תודה רבה!

10/09/2005 | 11:41 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

העברתי את העניין בזמנו לגנטיקאית של בי"ח נהריה שמתעניינת בנושא ועדיין לא קבלתי תשובה .

10/09/2005 | 22:52 | מאת: אמא

שבוע טוב, ותודה רבה, אחכה בסבלנות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים