כתף שבור

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/09/2005 | 17:19 | מאת: יחזקאל

ב"ה שלום ד"ר לב שי, בני בגיל 15 נפצא בתאונת דרכים לפני 10 ימים ושבר את הכתף. הוא טופל וצולם בזיו ובקפלן, ושתי הרופאים שמו את ידו במתלה, ואמרו שזה יסתדר לבד. מי אז הוא בבית ושוכב רוב היום! היום הוא עשה צילום ביקורת, ורופא אחר טוען שהוא יצטריך לעשות ניתוך מכיוון שהכתף שבור בשלושה מקומות! 1. איך זה שהרופים בשתי המרכזים לא ראו שזה שבור בשלושה מקומות 2. האם אתה יכול להמליץ על רופא מנתח או טיפול אחר. תודה מראש יחזקאל

01/09/2005 | 19:14 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

1. איני יכול לענות בלי לראות את הצילומים שהיו לנגד עיניהם של הרופאים בזיו ובקפלן. 2. הטענה שהכתף שבורה בשלשה מקומות נשמעת לי ממש לא הגיונית 3. יש בקפלן אורתופדים מצויינים והם יוכל לעזור לך

מנהל פורום אורתופדיית ילדים