כאבים בברך - ילד בן 3

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/08/2005 | 21:54 | מאת: עינת אמא מודאגת

בני התלונן יותר ויותר על כאבי רגליים, רופא המשפחה עשה בדיקות של ריפלקסים ובדיקות דם ולא איתר בעיה. הופננו לנוירולוג להמשך בדיקות (יש לנו תור לשבוע הבא). הילד ממשיך להתלונן מפעם לפעם על כאבים והיום שוב התלונן על כאבים, אך הפעם הצליח למקד את הכאב בברכיים של 2 הרגליים. טיילנו בשכונה והוא התחיל לצלוע גורר את רגל ימין. ממה יכולים לנבוע כאבי הברכיים? לאן עליי לפנות האם לנוירולוג או לאורטופד או לשניהם? איזה בדיקות עליי לבצע?

10/08/2005 | 21:04 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אני מניח שטעמו של רופאך עמו כשהפנה את ילדך לנוירולוג ועליך לשאול אותו קודם כל. יש כל כך הרבה סיבות אפשריות לכאב שאין טעם למלא את הדף ברשימה. בכלמקרה אורתופד בהחלט יש לו מה להגיד כשמדובר בכאב ברכיים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים