מדרסים לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2001 | 10:20 | מאת: אדווה

שלום, בתי בת ה-4 נועלת מדרסים מזה כ-5 חודשים ורציתי לדעת מיכוון ששמעתי חילוקי דעות בנושא האם טיפול זה יעיל ?היא סובלת מכף רגל שנוטה כלפי חוץ ,דבר זה גרם לה בעבר כאבים .המדרסים מפלסטיק קשיח . לתשובתך אודה . בברכה אדווה

22/10/2001 | 21:08 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום אדווה אנא פיתחי כתבה בנושא זה בדיוק באיזור האורתופדיה באתר זה. אשמח אחר כן לענות על כל שאלה אך על פי הכתוב שם תראי שמדרסים בילד רגיל עם כף רגל שטוחה אינם טיפול הבחירה. בברכה, ד"ר רון למדן

מנהל פורום אורתופדיית ילדים