שבר חוזר מטטארוס 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/08/2005 | 21:58 | מאת: ענת

שלום, בני בן 17 שבר ב-14 חודשים אחרונים4 פעמים את המסרק החמישי כל פעם אותו השבר. לאחר הפעם השניה הפסיק כלל את אימוניו. אתמול בבית בהליכה רגילה שמע כי העצם נשברה ואכן היום בצילום אובחן שוה השבר. מה לעשות?? דוקא הפעם המליצו לו לדרוך ולתפקד אך אינו מסוגל עקב כאבים קשים מה לעשות?? מה הפתרון לאיכות חיים?? תודה.

02/08/2005 | 21:42 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ההתעקשות שלבנך לשבור את המשט החמישי מתמיהה ואומרתדרשני. ישמקום לרדתלשרשהעניין בכלמקרה לעניין ההתנהגותביחס לשבר הטרי - איניראה סיבה לנהוג אחרת מאשר לכל שבר כלומר לתת מנוחה על מנת למנוע כאב וליצור תנאים אופטימליים לאיחוי השבר

02/08/2005 | 22:31 | מאת: ענת

מהי כוונתך שושר הענין? מה עלינו לבדוק? דווקא הפעם בניגוד לשלושת הפעמים הקודמות המליצו לו לדרוך על הרגל וללכת אך אינו מסוגל עקב כאבים. אשמח לקבל מידע ולדעת מה לעשות אנו ממש חסרי אונים וזקוקים לכל מידע.

03/08/2005 | 09:00 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

שרש העניין כלומר איך זה שהוא מצליח לשבור את המשט החמישי לעיתם כה קרובות .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים