בעקבות השבר בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/07/2005 | 16:36 | מאת: חייל 20

שלום דוקטר.! לפני שלושה חודשים שברתי את עצם הבריח ... אחרי כחודש חזר לי כל טווחי התנועה ביד בלי הגבלות... עכשיו אין לי שום כאבים חוץ מזה שאני שם יד על החזה קצת מתחת לעצם הבריח ומושך את העור כלפי מטה אז אני מרגיש דקירה כזו עם כאבים לא חזקים.. אני שחקן כדורגל והאימונים מתחילים השבוע האם אתה חושב שזה הזמן שאני יוכל להתאמן באופן מלא כמו כולם ולא לחשוש בכניסה בשחקן או בנפילה שתגרום לשבר לחזור. כי תמיד אמרו לי שאחרי חודש וחצי מהפציעה אפשר להתחיל לרוץ ולשמור על כושר...אבל עדיף לחכות עוד חודש וחצי עד פעילות מלאה ורגילה.. תודה רבה ומחכה לתשובה??

31/07/2005 | 11:55 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

כן אני חושב שאתה יכול לחזור לאימונים אבל איני בטוח. בכדי להיות בטוח יהיה עלי לראות צילום רנטגן.

02/08/2005 | 15:58 | מאת: חייל 20

דוקטור אתה אומר שאתה חייב לראות צילום רנטגן... אז ככה הדוקטור שבדק אותי לפני כחודש ראה את הצילום מאותו זמן והוא התרשם מזה ואמר כך "שבר בעצם הבריח עם חיבור רנטגני מלא וקרפטציות ממקור רקמות רכות סביב" אז מה אתה אומר עכשיו לפי זה??

מנהל פורום אורתופדיית ילדים