דורבן פלנטרי הסתיידויות בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/07/2005 | 13:36 | מאת: רפי

שאלה לרופא מומחה? קצת לא ילד.......אבל סובל.... אני בן 54 ובזמן האחרון סובל מכאבים חזקים בעקב צד שמאל רופאת המשפחה שלחה אותי לצילום ולהלן התוצאות: הודגם דורבן פלנטרי והודגמו הסתיידויות בגיד אכילס. מה זה אומר ? הרופא נתנה לי כדורים של:ETOPAN 400 mg אודה לך אם תוכל להסביר לי מה מצבי ומה עלי לעשות יום טוב רפי

15/07/2005 | 16:42 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

העובדה שבצילום רואים דורבן עדיין אינה אומרת שבעייתך שייכת שכן אחוז ניכר מן הדורבנים מתגלים אצל אנשים שאין להם כאב. ובכן מה שחשוב לדעת היכן בדיוק כואב לך. בצד הסוליה של העקב או בחלקו האחורי.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים