בחירת מזרון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/07/2005 | 08:50 | מאת: מאיה דוד

בני בן 3 ואנו מעוניינים לרכוש לו מיטה חדשה ובה מזרון חדש. עד כה ישן על מזרון מיטת התינוק שלו. המוכרים בחנויות הרהיטים ממליצים על מזרון ספוג כחול. האם להתעקש על מזרון אורטופדי בגיל הזה או שמזרון ספוג יספיק? תודה. מאיה

03/07/2005 | 21:10 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אני לא יודע מה זה מזרון אורתופדי ואני מבטיח לך שאף לא אחד ממוכרי המזרנים לא יודע מה זה . מוכרי המזרנ.1ים תפקידם הוא למכור ומה שיותר ומה שיותר יקר. אין זה אומר שתפקידך לקנות וובודאי לא את הלוקשים .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים