בעקבות השבר בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/06/2005 | 23:28 | מאת: כדורגלן בגיל 20

שברתי את עצם הבריח לפני חודש וחצי ..השבר היה במרכז הקלויקולה... נותרה אנגולציה קלה .. השבר יתאחה יפה ואין יותר שום מגבלה בתנועות .! האם זה הזמן שאני יכול לחזור ולהתאמן רגיל באימוני הכדורגל ולא לפחד שמנפילה על הכתף אני ישבור שוב את עצם הבריח, או שצריך להמתין ואם כן איזה תקופה של זמן? והאם אני יכול לעבוד גם רגיל בחדר כושר על הרגליים ובנוסף על חלק הגוף העליון? תודה רבה !!!!

19/06/2005 | 12:16 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

כן אתה יכול לחזור לפעילות אך המנע מתיקולים למשך עוד 6 שבועות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים