פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/05/2005 | 23:06 | מאת: אמא

שלום, בננו בן שנה וארבעה חודשים החל ללכת לפני שבועיים. היום שמנו לב כי בהליכה הצד הפנימי של כפות הרגליים שלו קורסות פנימה. בנוסף, כף הרגל שלו שטוחה. האם בגיל כזה מאבחנים פלטפוס? האם יכול להיות כי ישנו קשר בין האיחור בהליכה לבין הדברים המתוארים? שבת שלום ותודה

21/05/2005 | 17:30 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לכל הילדים בגיל זה יש רגל שטוחה מחמת נוכחות של כרית שומן גדולה בצד הפנימי של סוליית כף הרגל. אשר עלכן לא מדברים על "פלטפוס" בגיל זה . למעשה אין טעם לדון בעניין זה לפני גיל 3-4

מנהל פורום אורתופדיית ילדים