פרטס- המשך המעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/05/2005 | 19:54 | מאת: צפונית

שלום דוקטור, במעקב של צילומי השוואה במחלת פרטס של 4 חודשים מתברר: שיש החמרה ניכרת-המוגדרת ע"י הרופא " קריסה קשה של האפיפיזה משמאל וקריסה בינונית מימין". תמונה שיכולה להתאים גם ' אפיפיזיאל ביספילסיה ' הומלץ ברור מטבולי גנטי. שאלתי:- מה קשור הברור הנ"ל לענין , ומה לדעתך , דרכי טיפול מומלצים. בברכה, צפונית

20/05/2005 | 19:15 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אל לך להתפש לממצאים הרשומים בפענוח של צילום הרנטגן והקשב למה שאומר לך האורתופד . ההבדל הוא שהרנטגנולוג אינו מכיר את הבן אדם שמאחורי הצילום אינו מכיר את תולדות המחלה ואת שאר הממצאים כולל קרוב לודאי שאינו רואה את הצילומי הקודמים .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים