שאלה חשובה מאוד !!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/05/2005 | 19:33 | מאת: תום

לד"ר שלום ותודה על היחס הבעיה שלי היא כזאת לפני שלושה חודשים התחלתי לשחות אימוני שחיה רצניים מאוד במכה אחת בלי הדרגה ישר התחלתי לשחות 4 קילומטר חזקים ביום אחרי חמישה ימים בערך התחילו לי כאבים ביידים\ כתפיים באזור בין המרפק לכתף כולל כל הכתף בנוסף לכאבים יש לי תחושות חשמל ביידם ודיקירות משונות ולא נעימות ישנן תנועות שאני עושה ואני מרגיש שהיד מתקבצת ואז יש קליק חזק כזה ולא רגיל ובום היד משתחררת פתאום יש לי קליקים משונים ומוזרים ביידים מאז בעצם הבריח לא קליקים רגילים ממש מכות כאלו עשיתי פעמיים אולטראסאוד ולא ראו כלום לפעמים כשאני עושה איזה תנועה היד כאילו נתקעת לי ואז אני נותן לה מכה חזה והיא מוציאה קליק חזק מאוד כמו שתי עצמות נפגשות והיא משתחררת. לקחתי אטופן בערך שבוע לא עזר אחר כך לקחתי אביטרן ביחד עם משחת טראומיל לאיזה עשרה ימים ולא עזר הייתי בפיזוטרפיה גם לא עזר אני מדגיש שהבעיה התחילה לפני שלושה חודשים ומאז לא משתפר בכלל הבעיה מאוד מטרידה מתרידה אותי מודה לך על היחס והעזרה תום

14/05/2005 | 16:54 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

יש כמה סיבות אפשריות להסבר מצבך ולא אוכל לבחין בינהם בלי לבדוק אותך

14/05/2005 | 23:56 | מאת: תום

אבל מה עליי לעשות ומה ניראה לך שיש לי מבקש ממש דחוף שתעזור לי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים