הליכה-גיל 3

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/03/2005 | 15:20 | מאת: מיכל

שלום רב, לאחרונה שמתי לב שבני בן ה-3 הולך, ישנה הטיה של אחת מכפות הרגליים פנימה (כלפי האזור של קשת כף הרגל) כך שנוצר מצב שבזמן הליכה, אין קו ישר בין המיפרק מעל הקרסול לבין כף הרגל ישנה עקמימות קלה. דבר זה ניתן לראות רק כשהולך יחף או עם גרביים. אשמח לשמוע את חוות דעתך. תודה מראש, מיכל.

14/03/2005 | 19:59 | מאת: גם אצל בני בן ה - 4

רגלו הימינית (וקצת השמאלית) נכנסת פנימה בהליכה. הדבר בולט מאוד ולעיתים הוא נופל. בגיל שנתיים בבדיקת אורטופד נאמר לי כי אחרנו את המועד למכשיר וכי אין מה לעשות. האם באמת אין דרך לפתור את הבעיה בגיל זה? האם נעליים משנות משהו? אודה לחומר כתוב בנושא.

15/03/2005 | 22:02 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אשמח לחוותאת דעתי אחר שאראה על מה את מדברת . אתי כולה לשלוח את הרגל או את הילד והרגל או תמונה

15/03/2005 | 22:02 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אשמח לחוותאת דעתי אחר שאראה על מה את מדברת . אתי כולה לשלוח את הרגל או את הילד והרגל או תמונה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים