רגליים נרדמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/03/2005 | 17:02 | מאת: שרון

שלום רב! אני לא יודעת אם אני שואלת בפורום הנכון, אבל אני מנסה בכל זאת... דניאל בן שלוש. לאחרונה, כאשר הוא יושב על הישבנון, או על הברכיים שלי או של אביו הוא מתלונן שנרדמת לו הרגל. כל פעם מדובר ברגל אחרת. בשלושה ימים האחרונים הוא חולה, יש לו חום נמוך, תשישות. הרופא איבחן - שפעת. בנוסף הוא מתלונן לעיתים יותר תכופות במהלך הימים הללו על תופעת הירדמות הרגל. איני יודעת אם יש קשר או לא... הרופא שלנו הפנה אותנו לבירור אורטופדי, אנחנו מאוד דאוגים. נשמח לשמוע מה דעתך בעניין... האם התופעה מוכרת? האם יש קשר בין החום והחולשה להגברת תדירות התלונה בדבר התופעה?

12/03/2005 | 12:38 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

איני מכיר תופעה כמו שאת מתארת. עם זאת לא סביר שיש קשר בינה לבין החום והחולשה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים