שנה ושישה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/03/2005 | 11:34 | מאת: זה.

ביתי בת שנה ושישה חודשים ועדין לא הולכת אומנם עושה שני צעדים לבד וגם זה לעיתים רחוקות אך מיד מתישבת כמו כן סיגלה לעצמה הליכה על הברכיים לא ביקרנו אצל אורטופד אך היא טופלה בפיזיוטרפיה לפני כמה חודשיים. האם יש מקום לדאגה האם יש מקום לבדיקה של אורטופד???? האם נעליים ידרבנו אותה ללכת??? לא נראה שהיא רוצה ללכת....

04/03/2005 | 19:08 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ילדתך מתחילה ללכת. אחרי הכל גם מסע של אלף מילין מתחיל בצעד אחד, כדבר החכם הסיני. אשר על כן אין לך מה לדאוג ורק תתחיל על הצורך לרדוף אחריה כשתתחיל לרו.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים