פרטס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/02/2005 | 07:23 | מאת: אורנית

אני כרגע בן 21 והיה לי פרטס בגיל 12 עשיתי טיפול בבית חולים על ידי פרופסור וינטרוב אסותא ועכשיו בגיל 20 זה קצת כואב לי ועושה כמין קנקים לפעמים השאלה היא איך והאים אפשר לשפר אים יש תרפה את איכות החיים דרך אגב אני עושה ספורט ריצה והכל אשמח לקבל תשובה טובה תודה

19/02/2005 | 17:46 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ראשית חוכמה צריך לקבוע מה מצב מפרק הירך שלך היום . בהתאם לממצאים ניתן לדבר על מה אפשר לעשות אם בכלל.

25/02/2005 | 18:05 | מאת: energy

אתה צריך ללכת לרופא בשביל מה מצב הירך שלך סתם שאלה יש לך הבדלים ברגליים מבחינת עובי כאילו רגל אחת יותר רזה ורגל אחת יותר שמנה ?

26/02/2005 | 19:29 | מאת: אורנית

הרגליים אותו עובי אבל רגל אחת קצת התקצרה מהדבר הזה בתכלית יש סיכוי לשפר את זה ליותר טוב או לא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים