סיטי של מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/02/2005 | 15:47 | מאת: שרה ו

לבתי בת ה-7 עשו CT שם מה פרוש: הגברה , סמיכות הפיפיזה של ראש הפמור השמאלי הגדלת המרווח המפרקי משמאל לעומת ימין הדגמת נוזל מוגבר תוך מפרקי. מה פרוש: הממצאים המתוארים הלאה יכולים לייצג AVM של ראש הפמור משמאל ומה זה SEPTIC ARTRITIS . אודה לך על מתן הסבר קצר שרה

16/02/2005 | 01:17 | מאת: טרה

אני בן 20 כרגע והיה לי פרטס בגיל 12 עשו לי טיפולים והכל אני רוצה לדעת בגיל הזה 20 למה זה עדיין כואב לי קצת וכשאני מזיז את הרגל לפעמים זה נשמע כמו קנקים כאלו והשאלה האים יש טיפול נגד הדבר הזה דרך אגב אני רץ עושה ספורט והכל כמעט רגיל רק שאיכות החיים קצת כואבת מידי פעם אשמח מאוד אים הקבל תשובה תודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים