עיכוב בהליכה עצמאית

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2005 | 00:57 | מאת: דוריס

בני בן 16 חודש , נעמד לבדו, הולך בחופשיות תוך שהוא אוחז בספה, בימבה וכו' אך רק לאחרונה החל להעמד למספר שניות קצר לבדו, ורק לפני מספר ימים הלך מספר צעדים ללא עזרה. יחד עם זאת הוא מעדיף לזחול וכמעט לא מנסה לעמוד/ללכת לבדו אלא אם אנו מעודדים אותו לכך. אני חוששת שמדובר בעיכוב שאולי מעיד על דברים נוספים הסמויים מעיני. אשמח לקבל כיוון ודיעה toda

28/01/2005 | 10:51 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ההתפתחות של בנך מבחינת תזמון המעבר להליכה הנו בתחום הנורמלי ואין צורך לעשות שום דבר.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים