אצבעות בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/01/2005 | 14:10 | מאת: שולמית

לבתי בת ה-3 וחצי חודשים יש בכף רגל רגל אחת אצבע שעולה מעל כל השאר בגובה וברגל השניה 2 אצבעות אני הבחנתי בכך בחודש האחרון אין לנו דבר כזה במשפחה (מבחינה גנטית) וגם זה לא היה ככה שהיא נולדה (יכול להיות שזה עקב השמנה מהירה שלה? כי עושה רושם שאין מקום לאצבעות וזה כאילו העצם נדחפה למעלה) מה אפשר אם בכלל לעשות בנידון?

27/01/2005 | 22:43 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין צורך לעשות דבר בשלב זה יש להמתין לקראת גיל שנתיים בערך ולראות עד כמה זה מפריע . במידה שיעלה צורך לתקן אתהמצב ניתן לעשות זאת אך ורק בניתוח.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים