פרטס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/01/2005 | 13:48 | מאת: 111

שלום חליתי בילדותי במחלת הפרטס והיום אני כבר בן 16 יש לי הבדלים ברגליים מבחינת העובי (השרירים) רגל אחת שמנה יותר והרגל שחלתה (רגל שמאל) רזה יותר . המחלה כבר עברה לי והשאלה שלי היא איך אפשר לסדר בעיה זו ששתי הרגליים יהיו שוות בעניין של העובי (לא אורך מבחינת האורך הם שוות) ?

24/01/2005 | 15:17 | מאת: שכחתי לרשום

האם צריך ללכת לחדר כושר ולאמן את הרגל כדי שתתפוס שרירים ותהיה שווה לרגל השניה או משהו דומה ?

27/01/2005 | 21:49 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לחזק היטב את שרירי הירך של הרגל הרזה

31/01/2005 | 16:56 | מאת: 111

וזה מה שיחזיר את הרגל לאותו מצב כמו הרגל השניה כאילו הם יהיו שוות כי לי הכי נראה שזה בגלל השרירים כי מחלת הפרטס לפי מה שהבנתי עושה את השרירים רפויים (של הרגל החולה זו שחלתה בפרטס ) וזה מה שהכי נראה שבגללו יש הבדלים ברגליים (הרגל החולה רזה מהרגל הבריאה כאילו יש הבדלים רגל אחת שמנה יותר והרגל החולה רזה יותר ,מחלת הפרטס כבר עברה לי יש לי רק הבדלים בירך עצמה הירך של הרגל החולה קצת גדולה משל השניה אבל המחלה עצמה כבר עברה לי )אם אני יאמן את הרגל החולה זה מה שיחזיר לי את הרגל לאותו מצב כמו השניה כאילו הם יהיו שוות ? ואיזה סוג של אימון אתה ממליץ לעשות ? אשמח מאוד לקבל תשובה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים