בגיל 7 חליתי במחלת הפרטס. כיום...

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/12/2004 | 19:47 | מאת: מ

באזור המחלה(איפה שהמפשעה ברגל ימין), יש לי תופעה מוזרה: כשבשיעורי חנ"ג אני מנסה לעשות מתיחות מסוימת למפשעה, אז ברגל שמאל אין כלוום, אבל בימין, שבה היה הפרטס, יש תחושה כאילו שהשריר נתפס. מה זה? האם ללכת לרופא?(אני בן 16). וסתם לידע, האם פרטס בגיל 7, מוריד פרופיל?

22/12/2004 | 22:36 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אתה קרוב לודאי מבחין בעובדה שטווח התנועה של שני מפרקי הירכיים שלך אינו שווה בדיוק, מה שצפוי בעקבות מחלת פרטס ולמעשה מתאורך נראה שיצאת במצב טוב. אשר לפרופיל - זה אינו תלוי במחלה אלא בתוצאותיה כלומר אם נשארו הגבלות בתנועתיות או לא.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים