נעל מרגל לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/12/2004 | 10:26 | מאת: אילת

בני בן שנה וחצי הולך נפלא חצי שנה, גם אני קיוויתי לתת לו יותר ויותר זמן יחפנות. ולכן מיהרתי ורכשתי לו נעל במיטב כספי. אבל שאלתי היא האם מותר להעביר נעל מילד אחד לשני. שכנתי מסרה לנו נעל מידה 22 שכמעט לא ננעלה עלידי ילדה והנעל שמורה והסוליה גם היא נראית כלל לא שחוקה, האם לנעול אותה לבני או שמא בעצם הנעילה של נעל זו אני פוגעת והורסת את מבנה כף הרגל. אני רוצה לציין שבעברי אני מקיבוץ שם העבירו הכל - פרט לנעלים. ועד היום זה נשאר לי כדבר שלא מעבירים אצל ילדים האם זה מיתוס או שיש בכך משהוא שנעל לא מעבירים מרגל לרגל. לתשובתך אודה.

08/12/2004 | 18:14 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

נעל לא הורסת רגל. רגל הורסת נעל. אין שום בעיה להעביר נעל מילד לילד בתנאי שהילד ממנו לוקחים נעל לא סבל ממחלת עור פטרייתי בכפות רגליו .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים