כאבים ברגל ימן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/11/2004 | 12:19 | מאת: טלי

שלום רב בני בן 4 החל לאחרונה להתלונן על כאבים ברגל ימין ,והיום הכאבים החמירו והוא קצת צולע על הרגל מה יכולה להיות הבעייה בגיל כזה? מה ניתן לבדוק? האם יש בדיקות מסוימות שצריך לבצע לו? תודה האם המודאגת -טלי

04/12/2004 | 11:45 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

יש מספר של בעיו ת אפשריות החל מחבלה בנלית דרך מחלות דלקתיות ו/או זיהומיות של מפרקים וכלה בפגיעה באספקת הדם לעצמות. הבדיקה החזובה ביות רהיא הבדיקה הנעשית על ידי הרופא ( אורתופד) בדיקה זאת עשויה להוליד בדיקותנוספות כמו שקיעת דם, ספירת דם , אולטרהסאונד של מפרקים, צילום רנטגן של הגף הכואב ומפרקיו מיפוי עצמות וכו'.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים