כאבים בשריר הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/11/2004 | 13:46 | מאת: lzlzlz

לפני 3 חודשים מתחתי את הרגל כדי להגיע למקום גבוה אחרי כמה ימים התחילו כאבים בשריר הסובך והכול האזור מאחורי הברך ולמעלה ,נגרם לי סימן כחול בגודל תפוז קטן שעבר במשך הזמן רק לפני חודש הלכתי לאורטופד בגלל הכאבים שמציקים לי נורא , הרופא נתן לי כדורי אטופן והם לא עזרו לי. אני בת 58 מה יכול להיות שדבר כזה נמשך 3 חודשים אני סובלת.

27/11/2004 | 18:02 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

קרע של שריר הגסטרוקנמיוס

27/11/2004 | 19:48 | מאת: lzlzlz

תודה אפשר לפרט?

27/11/2004 | 20:01 | מאת: lzlzlz

תודה שוב אבל אפשר לפרט ולדעת מה דרך הטיפול הטובה ביותר?

01/12/2004 | 22:12 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

קשה לפרט נוכח הצמצום הרב של שאלתך. בכל מקרה שרירי קיבורת השוק יכולם להקרע ברך כלל קרע חלקי שגורםם כאב אך אינו דורש טיפול מיוחד. לעיתים הקרע מסיבי יותר ודורש טיפול הכולל שימוש בקביים וגבס.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים