רגלי o

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/11/2004 | 00:54 | מאת: טלי

בני בן השנה וחודשיים הולך מזה כחודשיים עדיין ללא נעלים. רגליו נכנסות כלפי פנים מה שנקרא "רגלי o " ניסיתי כמה פעמים לנעול לו נעליים אך הוא מנע זאת ע"י קיפול האצבעות. שאלותי: 1. מה לעשות? במיוחד כשעכשיו כ"כ קר והוא הולך יחף. 2. האם נכון הדבר שכדאי לנעול לו נעלים הפוכות וכך יתאזנו לו קצת הרליים? אודה לתשובתך המהירה

22/11/2004 | 01:11 | מאת: טלי

שכחתי לציין שביקרנו אצל אורטופד , בדיקה שיגרתית בגיל שבועיים , הוא לא הזכיר משהו כמו פלטפוס , אך נתן תרגול לעסוי כף הרגל כלפי חוץ.

24/11/2004 | 21:14 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

קצת סבלנות והוא יכניס את כפות רגליו לנעליים. אגב מה שתארת אינורגלי O אלא מה שנקרע כפות רגליים עקולות . נעלים הפוכות - אינן מתקנות את כף הרגל ורק עשוייות לגרום לשפשופי עור.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים