צליעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/11/2004 | 10:32 | מאת: נירית י.

שלום בני בן שנה וחצי התחיל לצלוע לפני כשלושה חודשים הגענו איתו למיון מיכוון שהרגל התקפלה והוא לא רצה ללכת עשו לו צילומי רנטגן ובדיקות דם ולא נמצא דבר הועלתה סברה של איזשהו גורם ויראלי. הצליעה נמשכה אם כי בעליות וירידות לעיתים כמעט לא ניתן להבחין בה ולעיתים ממש סחיבת רגל ימין עברנו מיפוי עצמות-נמצא תקין נבדקנו שוב אצל אורטופד ונוירולוג ילדים ולא נמצאה סיבה ההשארה שנותרה שזה משהו ויראלי הזמינו אותנו לעוד חודש לביקורת ועד אז להניח לזה חשוב לי לציין שהוא ילד פעיל מאוד ושובב למעט לאחר מאמץ (טיול) הצליעה מחמירה לא נראה כי זה מפריעה לו בתפקוד היום יומי מה לעשות? האם יש לכם כיוונים חדשים/ אחרים או באמת להניח לעניין ולהתפלל שיעבור לבד?????? בברכה, נירית

24/11/2004 | 21:12 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אכן יש הגיון בהמתנה וצפיה סבלנית אם יש שינויים או לא ואין מה לרוץ ולחפש "פתרונות" כל זאת בתנאי שלא צופים החמרה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים