רגלי x

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/11/2004 | 11:44 | מאת: זיו

שלום! בני בן ה-3 סובל מפלטפוס די רציני ובשנה האחרונה אנו שמים לב להתפתחות של רגלי x המשפיעה על צורת ההליכה והריצה. ראה אותו אורטופד וקבע שברוב המקרים המצב מסתדר מעצמו (הן הפלטפוס והן רגלי ה-x )אולם אנו רואים רק החמרה ולא הטבה ולכן ברצוני לשאול האם ישנו קשר בין התפתחות רגלי ה-x לבין הפלטפוס והאם התקנת מדרסים אינה יכולה לשפר את המצב?

18/11/2004 | 20:58 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

פלטפוס ורגלי X הולכים יד ביד . רגלי X זה המצב הנורמלי בגיל 3 . מדרסים לא יתקנו לא הת הX ולא את השטוח.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים