בעיית גב חמורה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/11/2004 | 22:15 | מאת: ParTicLe

שלום, אני נער כבן 15.5, ויש לי כאבי גב נוראיים, זה מגיע למצב כבר של אי- יכולת תזוזה. ניסתי הכל, פיזיותרפיה, חשמל, דיקור, ספורט, אנרגייה ועוד כל מיני דברים שכבר קשה לזכור, אך ללא תוצאה. בצילום וב- CT לא היית שוב בעיה. אין לי בעיות הליכה, ישיבה או משהו בסיגנון, לימדו אותי איך ללכת. ממה יכול להיגרם בעיה כזאת? ועל מה אתה מציע? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא אנא כיתבו לי באיזה פורום לכתוב. לילה טוב!

02/11/2004 | 21:58 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא משנה לאיזה פורום תפנה . אם תאור כל כך דל של הבעיה של אי אפשר להתקדם.

02/11/2004 | 23:58 | מאת: ParTicLe

איזה עוד תאורים אתה צריך? אבל בדיוק שאני אדע להביא לך אותם! :-)

03/11/2004 | 21:10 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

באיזה חלק של הגב אתה חש כאב.מה מגביר את הכאב . מה מקל עליו . כאב בשכיבה? ישיבה? עמידה? הליכה? . האם הכאב מקרין אם כן לאן. מחושים נוספים . מחלות נוספות תרופות אם אתה לוקח. כמה זמן יש לך כאב. איזה בדיקות עברת. איזה רופאים בדקו אותך. אתה עוסק בספורט? הרגלים? (גם רעים ) . האם יש סיפור במשפחה של כאב .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים