נעליים ראשונות- זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/10/2004 | 15:13 | מאת: שלי

צהריים טובים, בתי בת שנה וחמישה חודשים ואתמול קנינו לה את הנעל הראשונה (עד עכשיו הלכה ללא נעליים- הולכת יציב) כמובן שאם הרבה התלבטויות איזו נעל? לבסוף ההחלטה נפלה על נעל חצי (אשר מכסה את עצם הקרסול) בעלת גפה- עור סוליה- סינטטי הנעל עצמה לא כל כך גמישה (כאשר מכופפים אותה) כרגע (בלי שום סיבה מיוחדת) אני די מתלבטת על טיב הנעל כנעל ראשונה (נקנתה ברשת מוכרת- "גלי") דרך אגב הילדה ממש לא הסכימה ללכת עם הנעל (אבל זה אני מאמינה יקרה עם כל נעל ראשונה) אודה לך אם לאור הנתונים שנתתי תוכל לציין האם מבחינת הנעל היא טובה כנעל ראשונה ואם לא איזה נעל היית ממליץ (כלומר למה צריך לשים לב? יותר גמישה? וכו') תודה ושבוע טוב

18/10/2004 | 18:40 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הדבר הטוב ביותר הוא ללכת יחף. מכיון שזה לא אפשרי בכל מצב צריך להשתמש בנעל הכי קרובה לכך כלומר גמישה וקלה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים