מזרון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/10/2004 | 12:25 | מאת: יוסף

האם יש קשר בין סוג המזרון ועוביו לבין כאבי גב מהו סוג המזרון ועובי המזרון המומלץ לילדים בגילאי 8 ו- 12 שנים

14/10/2004 | 21:10 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אנשים הסובלים מכאב גב כרוניים מחושיהם מחמירם במידה שהם שוכבים שעה ארוכה ללא שינוי תנוחה. ככל שהמזרון נוח יותר נישן עליו יותר זמן ללא שינוי תנוחה . כיון שכך רצוי מזרון לא נוח שיכריח אונו להסתובב כל הזמן כלומר מזרון קשה. הקוץ בעלהי ההוא שעם מזרון קשה נתקשה לישון ואיןברירה אלא לחפש את שביל הביניים כלומר מזרון בקושי בינוני.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים