משקולות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/09/2004 | 22:41 | מאת: ליאת

שלום רב, בני בן 12 אוהב לרוץ ורץ מהר. בזמן האחרון הוא מתאמן 4 פעמים בשבוע וביקש שאקנה לו משקולות של ק"ג 1 לרגליים. האם זה יכול להזיק לו? אציין גם שלפני כמה חודשים הוא סבל מנפיחות מתחת לברך וכאב וגם בקרסול ואחרי תרגילי מתיחה שעשה לאורך תקופה בהמלצת אורטופד מצבו השתפר ולא כואב לו. כמו כן הייתי רוצה לדעת כמה שעות בשבוע רצוי להתאמן כדי לשמור שלא יגזים. תודה ושנה טובה, ליאת.

23/09/2004 | 20:17 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

משקולות לא יזיקו בתנאי שלא נעשה שימוש יתר בהם. לגבי משך האימון ותכיפותו עליך להתיעץ. עם מומחים לאימון גופני אני אישית לא עסקתי בסוגיה זאת ואין לי מידע זמין.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים