הזזת הראש לצד עד הסוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/09/2004 | 22:10 | מאת: אמא דואגת

יש לי עוד שאלה שלא קשורה אני אמא לתאומות בנות ארבע חודשים ואצל אחת מהן בטיפת חלב אמרו לי שהיא לא מזיזה לצדדים את הראש עד הסוף אני מניחה אותה הרבה על הבטן והיא מרימה יפה את הראש אבל היא לא מסובבת את הראש ממש עד הסוף מה לעשות? האם ישנם תרגילים שאני יכולה לעשות לה כדי שזה יסתדר או לגשת לרופא אורטופד שיראה את זה? תודה על השאלה הנוספת

05/09/2004 | 18:09 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא ברור לי א םמדובר בבעיה חד צדדית או שמדובר במגבלה לשני הכוונים. וכן לא ברור לי מה חומרת המגבלה. אם את מתרשמת שיש בעיהשל ממש פני לאורתופד שיבדוק דברי אלו שכן מגבלה חד צדדית כדאי לטפל בה .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים