עיוות ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/07/2004 | 12:33 | מאת: ציפי

לביתי בת שנתיים יש רגל אחת שפונה כלפי פנים. עקב כך בזמן הליכה כפות הרגלים נפגשות והיא נופלת לעיתים קרובות. אורתופד הילדים שהלכנו אליו הימליץ להפוך את הנעלים. רציתי לדעת האם זה פיתרון טוב ויעיל או שיש פתרונות נוספים. תודה ציפי

25/07/2004 | 23:52 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

רעיון ממש גרוע . התופעה חולפת מאליה ברוב הגדול של המקרים. היפוך הנעליי יכול רק לפגוע בכף הרגל בלי לשנות את כוונה של הכף בעת ההליכה.

27/07/2004 | 23:56 | מאת: ציפי

תודה רבה על תגובתך לשאלתי! במה / איך יכולה לפגוע הפיכת הנעלים ברגליים? ציפי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים