פרטס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/06/2004 | 19:46 | מאת: ויקטור

ד"ר לב שלום !!!! לאחרונה הובחנה מחלת פרטס אצל בני בן השלוש,המלצת המאבחן הינה פיזוטרפיה,שחיה שאלתי הינה:האם רכיבה על אופניים יכולה לסייע להחלמה. האם יש פעילות גופנית אסורה, האם אתה מכיר אתר שיכול לספק לי מידע מעמיק יותר על המחלה ואו פרום בנושא הנ"ל. תודה מראש משפחת אדרי

24/06/2004 | 14:55 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

רכיבה על אופניים לא מסייעת אך גם לא מפריעה להחלמה אין פעילות אסורה. בגיל זה . http://www.chw.edu.au/parents/factsheets/perthesj.htm

מנהל פורום אורתופדיית ילדים