כאבים לעיתים קרובות ברגליים של ילדה בת ארבע שנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/05/2004 | 15:09 | מאת: שרון

ילדתי בת ארבע שנים מתלוננת לעיתים קרובות על כאבים שבאים וחולפים במיוחד בירך ברגל שמאל ולפעמים באיזור הברך ולפעמים אפילו בשתי רגליה לפני כשנה עברה צילומי רנגן והכל היה בסדר האם עלי לחזור שוב לאורטופד\ האם אלו אולי כאבי צמיחה לגובה??? אנא ענו לי בהקדם תודה מראש האם המודאגת מאוד

30/05/2004 | 17:38 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מכיוון שכאב צמיחה ההוא סיפור מאד שכיח סביר להניח שבזה דברים אמורים אך בכדי לעשותאת האבחנה יש לבדוק את הילדה בדיקה טובה ולשם כך עליך לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים