נפיחות בגב הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/05/2004 | 19:03 | מאת: עדי

לבני ילד בן חמש כאב בגב כף הרגל ונפיחות באזור ממוקד בין האצבע השניה לשלישית של רגל שמאל, בערך כשבוע הגורם לו לצליעה קלה. בביקור היום במיון, תוצאות בדיקות דם ספירה ושקיעה תקינים, צילום כפות רגליים - תקין. ללא מחלת חום בחודשים האחרונים וללא פריחה בגוף. הרופאים אינם יודעים כרגע מה הבעיה, הוזמנו ל- U.S ביום ראשון. אבקש את חוות דעתך תודה

29/05/2004 | 11:58 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

י ש ארבע סיבות אפשריות: זהום ,חבלה ,דלקת שגרונית -או תגובתית או גידול , .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים