תינוקת שלא מוכנה לשכב על הבטן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/04/2004 | 15:17 | מאת: דנה

צהריים טובים יש לי תינוקת בת 11 שבועות , שבאופן תמידי לא מוכנה לשכב על הבטן. כל יום אני מתעקשת להניח אותה על הבטן , אך לאחר כחמש דקות היא מתחילה לצווח, להשתולל ולהחנק מהבכי. ניסיתי להשב את תשומת ליבה בדרכים שונות אך זה לא עוזר. מה עושים? האם הדבר יכול לפגום בהתפתחותה? |(ישיבה,זחילה ...)

29/04/2004 | 22:25 | מאת: שמשון - פיזיותרפיסט

דבר ראשון אל תתעקשי ואל תגיעי איתה למצבים של השתוללות. תנסי להשכיב אותנ על הבטן שלך, תוך כדי משחק. בכל מקרה זה לא מה שיעצור התפתחות תנועה בהמשך.

01/05/2004 | 12:38 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

איןשום סיבה בעולם להתעקש ולהשכיב את התינוקת על הבטן. יש מקום להתיעץ עם רופא ילדים שכן יתכן ומשהו מפריע לה בשכיבה על הבטן.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים