רצועות פבליק לתינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/04/2004 | 19:14 | מאת: עופרה

שלום רב, ביתי בת חודש ושבוע והחל מאמתמול היא חוגרת רצועות פבליק לפי החלטת האורטופד, בעקבות US. שמעתי שבד"כ צריך לשים את זה כחודש וחצי ואז הבעיה נפתרת, האם זה נכון? האם אפשר להוריד את הרצועות לזמן קצר במשך היום מלבד בשעת האמבטיה? שמתי לב שכאשר היא שוכבת על הגב, הרגליים שלה נשארות באויר, כלומר כפות הרגליים לא מונחות על המיטה, האם זה בסדר או שלא סגרנו טוב את הרצועות? הרופא סימן לי בטוש את המקום בו עליי להדק בכל פעם את הרצועות , אבל משום מה נראה לי שהוא הצמיד את זה יותר מדי, כי הרגליים שלה קצת מקפלות ואינן ישרות. האם אני צודקת או רק לחוצה? אני יודעת שזה פחות מפריע לילדה ויותר לי אבל קשה לי לראות אותה עם זה. תודה על התיחסותך.

24/04/2004 | 20:49 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

משך השימוש בחגורות פבליק הוא עד החלמה מלאה או עד גיל 6 חדשים בתוך החגורה צריך שיהיה כיפוף של 90 מעלות במפרק הירך ובברך . כפות הרגליים צריכות להיות באויר . ראי ב: http://www.westsglass.com.au/Uploadimages/Megs2.jpg

26/04/2004 | 18:19 | מאת: עופרה

09/05/2004 | 19:11 | מאת: שרון

שלום לך, בני הראשון חגר את רצועות הפבליק ועכשיו גם בני השני. אני רוצה לומר לך שלא! מתרגלים לזה. לשאלתך לגבי האמבטיה את צריכה להתייעץ עם הרופא מכיוון שבהתחלה אני יודעת שאסור. דרך אגב בני הבכור היה עם הרצועות כ- 3 חודשים, ועכשיו בני הקטן סוגר שלושה חודשים ללא הצלחה וכנראה יצטרך גבס- שזה איום לגבי הרגלים שהם באוויר אז כך זה צריך להיות אני השתדלתי להניח לו כרית נמוכה מתחת ע"מ שלא יהיי הלו לחץ בכתפיים. ונוראעופרה כתב/ה: > > שלום רב, > > ביתי בת חודש ושבוע והחל מאמתמול היא חוגרת רצועות פבליק לפי > החלטת האורטופד, בעקבות US. שמעתי שבד"כ צריך לשים את זה כחודש > וחצי ואז הבעיה נפתרת, האם זה נכון? האם אפשר להוריד את הרצועות > לזמן קצר במשך היום מלבד בשעת האמבטיה? > שמתי לב שכאשר היא שוכבת על הגב, הרגליים שלה נשארות באויר, כלומר > כפות הרגליים לא מונחות על המיטה, האם זה בסדר או שלא סגרנו טוב > את הרצועות? הרופא סימן לי בטוש את המקום בו עליי להדק בכל פעם את > הרצועות , אבל משום מה נראה לי שהוא הצמיד את זה יותר מדי, כי > הרגליים שלה קצת מקפלות ואינן ישרות. האם אני צודקת או רק לחוצה? > אני יודעת שזה פחות מפריע לילדה ויותר לי אבל קשה לי לראות אותה > עם זה. > > תודה על התיחסותך. >

מנהל פורום אורתופדיית ילדים