היתכווציות באצבעות של הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/04/2004 | 15:10 | מאת: לאה

שלום שמי לאה אני בת 17 ואני סובלת מיזה 3 שנים מהיתוצות נוראית באצבעות הרגליים אני לא יודעת מה לעשות כבר עברתי חשמל ודקירות ועשו לי הכל מה לא עשו לי ועד היום לא קיבלתי תרופה מתאימה ובגלל זה היה לי דיכאון ופחד לא היתקלחתי לא היה לי תאבון וסבלתי המון וגם בלילה אני קמה מכאבים יש לי כאבים במיוחד בכף הרגל ובאצבעות הרגליים משהו כואב מוות.שמע אני זוכרת מתי זה התחיל לי בהתחלה הרגשתי עיקצוץ באצבעות חלש לא היתיחסתי לזה ברצינות אבל אחר כך ראיתי שזה מחמיר לי אפילו הרופאת משפחה שלי שלחה אותי לפסיכיאטר היא היא חשבה שאני ממציאה את הכאבים בשיביל תשומת לב אבל אני נורא סובלת יש לי המון בעיות בינתיים הכי גרוע זה האצבעות ובגלל זה אני יושנת עים נעליים הם עוזרות לי להעביר את הכאב יותר מהר אבל זה נורא כואה בתהתחלה אני מרגישה עיקצוצים ואז זה מיתוצץ לי האצבעות 1 הפעם הראשונה הם התווצו האצבעות למטה אחת על השנייה אחרי שנה היתכווצו למעלה וזה המשיך ככה ושיחק לי הלוואי ותוכל לעזור לי ולשלוח לי משהו שיוכל לעזור לי אני מקווה שתיקרה את מיכתבי להתראות ואני מחכה לתשובה בהקדם האפשרי תודה ולהתראות תחזור אליי

17/04/2004 | 16:28 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

קראתי את מכתבך חזור וקרוא שלש פעמי ואני לא ממש בטוח שהבנתי . הייתישמח אם תעברי על מכתבך ותשאלי את עצמך האם אי אפשר לנסח את הדברים באופן ברור יותר. אני גם יכול להבין את רופאת המשפחה שלך שחשבה שיש מקום להתיעץ עם פסיכיאטר אם כי לדעתי היא עשתה זאת לא מחשד שאת ממציאה אלא בנסיון להבין את הבעיה שלך באופן כוללני שכן ידוע ומפורסם שבעיות גופניות משפיעות על הנפש ולהיפך. בכל מקרה קשה לי מאד לתת לך עצה בלי לדעת הרבה יותר על מצבךך הגופני והבריאותי ( וגם הנפשי ) אבל דבר אחד אולי יעזור ווהוא מתיחות של האצבעות בכוון הפוך להתכווצות מתיחות כאלה הנעשות שלש פעמים ביום למשך כמה דקות יכולות למנוע התכווצויות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים