קליקים במפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/03/2004 | 13:02 | מאת: יהלומה

ביתי נולדה פגית לפני כ-3 חודשים,כיום גילה המתוקן הוא חודש ושוקלת 2700 גר'. לפני כשבוע שמתי לב ל"קליקים" שמקורם בברך או בקרסול השמאלי. אורך הרגליים סימטרי וכך גם טווחי התנועה, היא מניעה את רגליה ללא הגבלה בכל הכיוונים,ובבדיקת רופא הפיסוק נמצא תקין. מה פשר הקליקים הללו?האם זה נובע מחופש תנועה במפרקים? האם זה תקין? (טרם נבדקנו בבדיקת US לפרקי ירך)

26/03/2004 | 19:41 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

קרקושים חדים המורגשים בעתהנעת רגל התינוק אין להם חשיבות. סיבתם אינה ממש ידועה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים