מדרסים - מה צריך לדעת על זה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/03/2004 | 18:03 | מאת: לבב

שלום מה צריך לדעת לפני שעושים מדרסים לילד? האם יש סוגים? מי מומלץ לביצוע העבודה? תודה

18/03/2004 | 21:02 | מאת: דור

שלום פרטים רבים תקבל באתר www.midrasim.co.ilלבב כתב/ה: > > שלום > מה צריך לדעת לפני שעושים מדרסים לילד? > האם יש סוגים? > מי מומלץ לביצוע העבודה? > תודה

19/03/2004 | 19:26 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ראשית יש דעת האמנם יש צורך במדרסים . אחד הגורמרים הקובעים כאן הוא הגיל. עד גיל 3.וחצי אין בכלל מה לדבר על מדרסים. שנית יש לדעת מה מבקשים מן המדרסים . למונע כאב . למנוע בלאי מהיר של נעליים . אם את/ה מצפה לכך שמהדרסים יתקנו את מבנה כף הרגל צפויה לך אכזבה

19/03/2004 | 19:27 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ראשית יש לדעת האמנם יש צורך במדרסים . אחד הגורמים הקובעים כאן הוא הגיל. עד גיל 3.וחצי אין בכלל מה לדבר על מדרסים. שנית יש לדעת מה מבקשים מן המדרסים . למנוע כאב? למנוע בלאי מהיר של נעליים? . אם את/ה מצפה לכך שמהדרסים יתקנו את מבנה כף הרגל צפויה לך אכזבה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים