זחילת תינוקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/02/2004 | 12:35 | מאת: מרינה

שלום! אני אמא לבן, בן 8 חודשים. הוא מתפתח יפה. הוא יושב, מתהפך אך לא זוחל.הוא פשוט נשכב על הבטן , מסתכל , מחייך ומניח את הראש על הצד או מיד מתהפך חזרה. הוא כבר עומד יפה בלול או מיטה ואפילו עושה צעדים . בזמן האחרון אני שומעת מהרבה אנשים שזה לא בסדר, שתינוק חייב לזחול. הייתי מאוד רוצה לדעת מאיש מקצוע, האם זחילה זה שלב הכרחי בהתפתחות התינוק????? תודה רבה, מרינה

23/02/2004 | 13:10 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין שום מחקר או תצפית המראה שילדים שזחלו בינקותם מתפקדים טוב יותר מילדים שלא זחלו.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים