כתם לידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/08/2001 | 14:04 | מאת: אור

כתם לידה בגודל של 3 ס"מ בערך בשוק לפעוטה בת 5 חודשים האם זה מסוכן? כל פעם שואלים אותי אם יש לילדה איזהשיא בעיה (כל מי שרואה את הכתם) מדוע?

06/08/2001 | 11:01 | מאת: דר' אסא לב-אל

אור שלום רב כתמי ידה אינם בתחום התמחותי אךמ"ידע כללי" אוכל לומר כיאין סכנה בצידם ותמיד תוכלי התיעץ עם כירורג פלסטיקאי. דר' א. לב-אל

06/08/2001 | 11:02 | מאת: דר' אסא לב-אל

אור שלום רב כתמי לידה אינם בתחום התמחותי אךמ"ידע כללי" אוכל לומר כיאין סכנה בצידם ותמיד תוכלי התיעץ עם כירורג פלסטיקאי. דר' א. לב-אל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים