סדים לידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/02/2004 | 12:17 | מאת: יעל

יש לי ילדה בת 6 שנים , ילדתc/p ואני בהתייעצות עם הפיזיוטרפיסטית רוצה להתאים לה סדים לידיים למנוחה , היות ויד שמאל לא מתפקדת והיא נופלת למטה וצריך לשמור על מנח..בנוסף צריך לפתוח את האגודלים.. מי עושה סדים כאלה ואיפה???תודה יעל.

17/02/2004 | 22:25 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אורתוטיסטים המייצרם מכשירים אורתופדיים. מרפאות בעיסוק

19/06/2012 | 01:36 | מאת: מרים

אני אישית מכירה את אורטופדיה אסדי אשר מייצרים סדים מסוג DSS יוסף אסדי בעל העסק פיזיותרפיסט אורטוטיסט הידרותרפיסט וגם אח שלו אשרף אסדי אורטוטיסט עשו לילדה שלי סדים מסוג DSS פיתוח נאנסי הילתון והכל היה מסובסד דרך משרד הבריאות תזהרו אמהות חבל לשלם כסף סתם אורטופדיה אסדי הוסמכו בגרמניה ע"י נאנסי היתלון לסדי DSS בעלי מקצוע מהשורה הראשונה אני משאירה את הטלפון שלהם 0505375670 ממליצה בחום גם ד"ר קופולוביץ שראה את הסדיםן של הבת שלי היה המום

18/02/2004 | 12:05 | מאת: מיכל ג'

יעל אני עושה לילד שלי סדים לרגלים אצל מישהי מדהימה אני יתן לך את המספר שלה 04-6619040 04- 6743266 שמה ויויאן אלכסנדר מומחית להתפתחות הילד ואורטוטיסטית הכתובת שלה היא מעלה צביה בקעת בית הכרם היא מגיעה לנתניה אם את גרה פו ואם לא גשי למכון להתפתחות הילד במקום מגוריך ובקשי רשימת אורטוטיסטים בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים