צליעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/01/2004 | 10:05 | מאת: נינה

זו הפעם השנייה שלאחר מחלה של כשבוע (שפעת / התקררות) ושהות בבית בתקופה זו, בני בן השנתיים וחצי צולע. בפעם הקודמת נמשכה הצליעה כשבוע ובצענו בדיקות דם שלא העלו כל ממצא, הפעם נמשכה הצליעה בערך יום. בשני המקרים חלפה הצליעה מעצמה. האם יש צורך בהמשך בירור, או שמדובר בתוצר של המנוחה הממושכת או המחלה?

24/01/2004 | 19:48 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

צליעה שחולפת היא בדרך כלל סימן טוב . במיוחד כשמדובר בילד בגיל שנתיים וחצי. במידה שתתחדש הצליעה כדאי להתיעץ אם אורתופד ילדים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים