אסטנציה מוגברת של הגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/01/2004 | 11:35 | מאת: אירית

שלום, אינני יודעת אם זהו תחום טיפולו של נאורלוג או אורטופד, אז אשאל, ואשמח לקבל תשובה: ילדתי בת 7.5 חודשים, גבה משוך לאחור כאשר ושאים אותה בידיים, איננה אוהבת את תנוחת העירסול, מיד מעיפה את דבה לאחור בתנוחה זו, וכאשר נושאים אותה בידיים היא מידי פעם "זוקרת" את עצמה לאחור ע"י הקשתת הגב כלפי חוץ / אחורה. אשמח לדעת מה עליי לעשות / למי לפנות בנושא זה. תודה מראש אירית

20/01/2004 | 22:39 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

התחילי בכך שתפני לרופא ילדים

25/01/2004 | 10:19 | מאת: אירית

אכן פניתי והוא הפנה אותי לנאורולוג, שאלתי היא האם זהו תחומו של נאורולוג או אורטופד?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים