אבחנת רופא בבית חולים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/12/2003 | 01:14 | מאת: אורית

שלום ד"ר, אני אמא טרייה לבתי (בת חודש) במכתב השחרור שקיבלתי מבית החולים נכתב בסעיף של בדיקת אורטופד ילדים:מטה-טרסוס אדוקטיס משמאל. ( METATARSUS ADDUCTIS) .ברצוני לשאול מה הפרוש של זה, מה זה אומר, ומה עליי לעשות. בתודה מראש ובברכת חג חנובה שמח,אורית.

27/12/2003 | 22:25 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מזל טוב מטהטרסוס אדוקטוס - בעברית כף רגל עקולה. כלומר כף הרגל הייתה בטיפולו של " מכופף הבננות ". במקרים רבים המצב אינו דורש טיפול אך באחרים יש לטפל. התיעצי עם אורתופד ילדים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים